5 Mayıs 2011 Perşembe

www.yeniasir-seriilan.com yeni asır seri ilan

http://www.yeniasir-seriilan.com/ yeni asır seri ilan
 Yeni Asır Gazetesi Küçük Seri İlanlara Emlak ilanlarınızı, Otomobil, Vasıta ilanlarınızı, Eleman, Personel ve İş ilanlarınızı, Kayıp, Zayi İlanlarınızı, diğer kategorideki İnsan kaynakları ve Sosyal içerikli ilanlarınızı Ajansımızı arayarak Telefon yada mail yoluyla kolayca verebilirsiniz.

 Yeni Asır Gazetesi'nin potansiyelini İzmir'liler başta olmak üzere tüm Ege'liler bilirler. İnsan ticaret yaparken, alırken yada satarken bazı şeylerden kazanmak isterler işte burada devreye Yeni Asır İlanlar giriyor, Zamandan ve paradan kazanmak isteyen Ege halkı İlanlarını bu gazeteye vererek umduğunu çok kolay buluyorlar. Herkesin bildiği ve okuduğu bir gazete olan Yeni Asır, yılların verdiği güven, tecrübe bir araya gelince Egenin en büyük gazetesi olması kaçınılmazd ır.

 Yeni Asır Gazetesi ilan  küçük yada seri ilanlar olarak nitelendirilen kampanyalı ilanlara ilan vermek, yerinde, zamanında yayınlatmak için Yeni Asır Gazetesi İzmir Telefon numaramız:
0232 831 10 61 numaralı hattımızı arayarak yeni asır gazetesine ilan verebilirsiniz.
   Bazı Zaman dilimlerinde Yeni Asır gazetesi Şok kampanyalar yaparak müşterilerine jest yapmaktadır. Sitemiz üzerinden kampanyalı ilan günlerini takip ederekte ilanlarınızı verebilirsiniz. Seri yada küçük ilanlar olarak bilinen Yeni Asır ilan sayfalarına göz atarak ilanlarınızı nasıl vermeniz gerektiği hakkında'da bilgi sahibi olabilirsiniz. 
 
   Yeni Asır Gazetesi başta İzmir, Aydın, Balıkesir, Denizli, Manisa, Muğla, Uşak olmak üzere her gün bu illerde yayınlanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder